Начална инвестиция за онлайн магазин
Начална инвестиция за онлайн магазин

Ако решите да регистрирате търговска фирма и да отворите магазин, ще трябва да направите безспорно много солидна финансова инвестиция – приблизително стартът е поне към 20 000 лв. Отварянето на онлайн магазин обаче е далеч по-евтино и съвсем не изисква такива крупни пари, които да вложите в своята бизнес идея като начало. Единственото, което ще ви трябва всъщност е предимно да поръчате собствен домейн и съответно хостинг.

Необходимо е да изберете най-подходящия за реализирането на вашата бизнес идея и конкретен вид търговска дейност. Това става в зависимост от това колко на брой и вид продукти и колко на брой снимки към всеки един продукт ще позиционира вашият безплатен онлайн магазин.

Минимумът е от 5 лв. месечна такса, в този вид пакет услуга са включени три гигабайта пространство в интернет, петдесет гигабайта трафик, три пощенски кутии, админ панел, безплатна инсталация, 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата надеждна поддръжка.

По-популярната услуга, затова и наречена Most Popular, предлага старт за 7лв. на месец, срещу които получавате седем гигабайта виртуално пространство, трафик, който е неограничен, тъй като е много важно да имате такъв, за да реализирате оборот и печалба, вече 10 пощенски кутии и всичко останало.

Моделът пакет услуга с наименование “Бизнес” е пък с такса само от 10лв. на месец, в които са включени десет гигабайта интернет-пространство, вече цели 15 пощенски кутии и всичко станало, като екстрата е безплатен домейн .eu.

Последният вид услуга е с наименованието PRO и възлиза на скромната сума от 25лв. на месец. В нея са включени петнадесет гигабайта интернет-пространство, също десет пощенски кутии и всичко останало, а освен това – достъп Cpanel, домейн, който е безплатен – .eu .com .info, а също и безплатен домейн .com.

Трябва да уточним, че изброените цени важат само за закупуването на домейн и хостинг за времеви период от поне една година, като вие поръчвате домейн и хостинг единствено за вашия онлайн магазин, който е безплатен, в случая не се предлага в тази услуга възможност евентуално да си поръчате единствено домейн и хостинг и за нужди от друго естество.

Loading Facebook Comments ...