Безплатният онлайн магазин- печеливша идея за независим бизнес

Криза е – съкращения, фалити, безпаричие, повечето от хората днес в България са отчаяни и живеят на ръба или дори на дъното. Две трети от работещите пък са с право квалифицирани като “работещи бедни”. И така, как, ако започне от нулата, обикновеният българин може да се впусне в истински печелившо предприемачество?

Една изключително добра и ставаща все по-модерна идея е тази да отворите безплатен онлайн магазин. Чрез него по този ще успеете да продавате абсолютно всичко, да рекламирате своите стоки или услуги в неограничен периметър от клиентела, който, с неограничените възможности на съвременната техника, може да превърнете спокойно дори и в много печеливш и изключително добре заплатен (по западен, а не български стандарт) бизнес дори на международно ниво… Защото електронната търговия е нещо, за което не само няма географски граници, но и тя е един изключително надежден изход от кризата и ново поприще за всички българи, които са загубили своята работа заради икономическата стагнация, или пък просто са проумели простичката истина, че само с много труд не може да се забогатее, трябва и находчивост.

Идеята да отворите безплатен онлайн магазин означава, че така ще имате свой собствен и независим бизнес, без да давате пари на продавачи, без да поддържате в изряден вид търговска площ и да лавирате между редица изисквания от страна на държавата. Вече има начин, по който да се сдобиете с готов продукт, лесен за стартиране. Ние създадохме иновативна конкурентна пазарна ниша на онлайн пазара, благодарение на която вие и вашите продукти да бъдат успешно наложени на него.

Този вид магазини, на които ще принадлежи до голяма степен потреблението на бъдещето, е изключително опростен за печеливш бизнес с клиенти. В иновативната услуга е включен удобен админ панел, много достъпен за управление, с цялостен превод на български език, с подробни указания за правилно въвеждане. Така ще получите и прецизен, много качествен хостинг и онлайн помощ – електронна поща, skype, телефон, която ще бъде постоянна и максимално във ваша помощ.