Инвестирайте смело и разумно в кризата и правете пари със своя безплатен онлайн магазин

Безплатният онлайн магазин е перфектен начин за правене на бизнес, при който първоначалната ви инвестиция е само в хостинг и домейн. Хостингът на вашия безплатен онлайн магазин представлява самата поддръжка на електронния ви сайт от най-модерен вид. Тя е много важна, тъй като днес вече има прекрасни и много коректни онлайн-магазини, които обаче са с некачествен хостинг, а това много затруднява посещаването и наистина удобното пазаруване от страна на клиентите.

Домейнът е също изключително важен, тъй като само така можете да реализирате разплащания, да получавате бързо, надеждно и достатъчно защитено вашата печалба. Необходимо е да уточним, че когато настъпи запълването на хостинг-пространството, това не означава, че вашият личен безплатен онлайн магазин ще спре да се показва, а с вас ще установи контакт представител на съответната професионална фирма по поддръжката му, за да ви информира, че просто е необходимо да поръчате по-голямо дисково пространство.

Необходимо е също така да уточним, че при изтичане на включения трафик, а без него нямате никаква печалба – онова, което ви трябва за такъв вид бизнес е онлайн пространство (вашият безплатен магазин, вид електронен сайт, качествени продукти и трафик, т.е. максимално голяма посещаемост на вашия онлайн магазин), сайтът ви също съвсем няма да спре да се показва в онлайн пространството, а процедурата ще бъде аналогична, както в предния случай. Оторизиран представител на фирмата просто ще ви уведоми, че е нужно да поръчате повече трафик.

За да се ориентирате надеждно в цените на пазара, даваме кратка информация за ориентировъчните цени на домейни, както следва: за домейн, вид .com цената за регистрация на година е 29 лв., съответно за подновяването му за година – също 29 лв.; за домейн, вид .bg цената е вече 65.75 лв., същата е и цената за подновяването му за период от година. За домейн тип .eu цената възлиза  само на 19 лв., същата е сумата и за съответното му годишно подновяване.  За домейни, тип .net, .org, тип .biz – отново 29 лв., същата е и сумата за подновяването му за година. Трябва да уточним, че тези цени са валидни само при минималния период за регистрация от 1 година.