Напълно безплатен онлайн магазин

Създайте своят първи онлайн магазин напълно безплатно. Цялата система, инсталация и темплейтите към нея са напълно безплатни. Единственото което заплащате при нас е хостинг и домейн без които нито една уеб базиран система не може да е видима по целия свят, независимо дали е фирмен сайт, онлайн магазин или друго.

Как да се сдобиете с безплатен онлайн магазин, просто изберете хостинг пакет от ТУК, след което изберете Поръчай, попълнете формата за заявка на онлайн магазин, където отново изберете кой точно пакет за хостинг услуги сте изпрали, както и период за регистрация. Въведете име на сайта, то ще се използва за запазване на избран домейн. Въведете го на латиница и без разстояние. Изберете областта от която да е домейна .com .net .eu .bg .biz .info, след завършване на заявката наш представител ще се свърже с вас, за да ви съобщи дали домейн името е заето или свободно, както и да уточните другите подробности около създаването на безплатния онлайн магазин.

В раздела потребителски данни въведете точни и ясни данни за да можем да осъществим контакт с вас в последствие. При въпроси и запитвания не се колебайте да се свържете с нас.