Онлайн магазинът – панацея срещу безработицата в България

Този вид бизнес е все още много слабо разработен у нас. С този метод, отдавна много популярен на Запад и в Америка, обаче човек може не само да печели изключително добре, но и да работи от вкъщи, от личния си компютър, в уютния комфорт на своя дом. Така успешно българинът би могъл да започне един невероятен бизнес, който тепърва ще се развива още и още в бъдеще. Факт е, че доста хора не обичат да ходят по магазини, но с интерес разглеждат интернет сайтове за електронна търговия и така успяват да си купят много качествени стоки на изгодна цена.

Ние предлагаме безкрайни начини за увеличаване на продажбите – отстъпки, често намаления до 50% или дори повече при ликвидация, ваучери за намаление, допълнителни отстъпки за постоянни клиенти и още много други услуги. Ще ви предоставим и модул, чрез който можете цялостно да изградите своята вътрешна SEO оптимизация на своя безплатен онлайн магазин. Този вид SEO оптимизация e професионална, за да бъдете поне с едни гърди напред пред своите конкуренти чрез надеждно и оригинално позициониране в Google. Ние включваме в предлаганата услуга и напълно безплатен SEO анализ на всеки един желаещ да популяризира личния си онлайн магазин в безкрайното и практически неограничено интернет пространство.

Освен това вие получавате надеждно индивидуално обучение за модерен маркетинг във всички социални мрежи – SММ. Непрекъснато развитие и регулярно обновяване на фирмената страница на онлайн магазина в социалните мрежи, като FaceBook & Google+. И съвсем не на последно място – позициониране и професионална поддръжка на рекламните кампании в Google AdWords.

Затова – ако считате, че имате предприемачески дух, смело се впуснете в тази бизнес авантюра без риск и навярно ще откриете, че няма нужда да емигрирате от България, за да промените живота си, а бихте могли да получавате европейска или американска заплата и тук.

При нужда от изработка на онлайн магазин с уникален дизайн и функции по поръчка, може да разгледате основният ни сайт PenchevGroup.com.