Промени в системата

 

### 23.02.2019

– Плащане в една страница- Вече вашите клиенти ще могат лесно да заплатят избраните от тях продукти само в една стъпка. Попълват желаните от тях данни и готово.

– Контролен панел- Нов контролен панел на e-Cart.bg с който можете лесно и удобно да контролирате целият онлайн магазин, до най- малка подробност. Включително разположение, цветове и други.

– Опция за различен дизайн на вашето меню, според това какво ви е необходимо и колко голям ще е онлайн магазинът ви.

– 4 различни дизайн и цветово оформление, като можете да промените всеки един цвят по ваше желание

– Дизайн на заглавната част. Изберете разположението на логото, търсачката и количката за пазаруване, за да отговарят на вашите изисквания.

– Персионализирани елементи за улесняване и информиране на вашите клиенти.

– Топ навигация, която можете да контролирате изцяло, само с няколко клика.

– Меню с безкрайни възможности за стилизиране според това какво ви е необходимо

и как бихте искали да изглежда вашият онлайн магазин

– Блог/ Новини- така дългоочакваната функционалност да можете да създавате собствени новини и статии, които да публикувате в онлайн магазина. Лесен за използване и с красив дизайн.

– Функция “Последно добавени | по производител / категория” – добавете лесно модул за дадена категория, където желаете, за да можете с най- малки усилия да покажете желаните продукти на вашите клиенти.

– “Модул с продукти” – чрез табове вие можете да съберете повече продукти на една страница и това да помогне на родажбите ви. Използвайте новият ни модул “Модул с продукти” за да направите това.

– Филтри- коригирани грешки.

– Странично меню с категории- коригирани грешки, променен дизайн/.