Въведение за работа с WooCommerce

Към днешна дата има доста и най- разнообразни платформи с които да започнете онлайн търговия. Ние сме избрали да работи с WooCommerce, които са допълнения към най- популярната система за управление на съдържанието WordPress.

Инструкциите, които ще намерите в нашият сайт, не са написани само за наши клиенти, а за всички, които имат желание да се научат да работят с онлайн магазини изградени на платформата на WooCommerce.

Системата е изключително популярна, гъвкава, с неограничени възможности и абсолютно безплатни функционалности за да работи правилно един онлайн магазин.

Обществото на WooCommerce предлага изключително много безплатни допълнения(плъгини), които никоя друга платформа не може да ви предложи.

Благодарение на модула за Българизация имате всичко необходимо да продавате в България. От интеграция с Еконт и Спиди, до автоматично генериране на одиторски XML файл съобразно Наредба – H-18.

Защо WooCommerce и WordPress са най- подходящи за онлайн магазин?

  1. Леснен за употреба: WordPress е един от най-популярните платформи за уебсайтове в света, като е известен със своята лесна за използване и потребителски приятна система за управление на съдържание (CMS). WooCommerce е безплатен плъгин за електронна търговия за WordPress, който прави създаването на онлайн магазин лесно и достъпно дори за начинаещи.
  2. Гъвкавост и развитие: WooCommerce предлага голяма гъвкавост и опция за бъдещо развитие. Можете да променяте дизайна, функционалността и добавяте различни разширения, за да отговорите на конкретните си нужди. Това ви позволява да създадете уебсайт, който е напълно уникален и съответства на вашите бизнес цели.
  3. Богато общество и поддръжка: WordPress и WooCommerce имат огромни общности от разработчици и потребители. Това означава, че винаги има голям брой теми, плъгини и ресурси, които можете да използвате, както и множество форуми и общности, където можете да получите помощ и поддръжка.
  4. Икономически аспекти: WordPress и WooCommerce са безплатни за използване, което прави платформата идеална за малки и средни предприятия, които не разполагат с големи бюджети за развитие на свой онлайн магазин. Вие само плащате за уеб хостинг и допълнителни разширения, които може да изберете да инсталирате.
  5. SEO оптимизация: WordPress и WooCommerce са създадени с мисъл за оптимизация за търсачки (SEO). Платформите имат вградени инструменти и функции, които ви помагат да оптимизирате уебсайта си за по-добро позициониране в резултатите на търсене на Google и други търсачки.

Всички тези фактори правят WooCommerce и WordPress най- предпочитания избори за онлайн магазини и ги позиционират като едни от най-популярните платформи за електронна търговия в света.

Доверете ни се и ние ще ви помогнем да стартирате, самостоятелно и без много разходи, своят нов онлайн бизнес. Не порпускайте и следващите ни статии с инструкции за работа с избраната от нас система.