Публикации, категории публикации и етикети

Публикациите са основни за WordPress и повечето от съдържанието е вид публикация, дори и тази статия е публикация. Това са и едни от най- важните типове съдържание за вашият онлайн магазин или сайт. Ще ги използвате за създаване на полезни статии за вашите клиенти, които ще ви помогнат и за по добра SEO оптимизация. За да ги достъпите, трябва да изберете Публикации от страничното меню.

Ще ви се отвори страница с всички публикации, като при преминаване с мишката над тях, ще ви се покажат опции за редактиране, изтриване, преглед и други.

За да добавите нова избирате бутона „Нова публикация“. Ще ви се отвори стандартна страница, подобна на тази за страниците или продуктите.

Избирате заглавие, добавяте качествено съдържание и сте готови. Не забравяте да изберете големият син бутон „Публикуване“ за да направите вашата информация публична за всички.

От дясната колона с опции можете да изберете Категории и/или Етикети.

Можете да изберете една или няколко категории, като първата избрана ще бъде основна. Ако не сте си добавили категорията предварително, можете да го направите от бутона „Добавяне“.

Етикетите са ключови думи разделени със запетая. Те се използват за свързване на различните статии/публикации по дадена ключова дума. Например етикетите за тази статия ще са: публикации, създаване на публикации, редактиране, инструкции

Най- важното за една публикация е нейното съдържание и това то да е качествено, с качествено съдържание се постигат успехи.