Страници. Добавяне, премахване и редактиране.

Добавянето на страници в един онлайн магазин не се случва постоянно, а е по- скоро при начално настройване на онлайн магазин или при настъпили промени. Примерни страници са: За нас, Контакти, Политики за поверителност, Правила за ползване, Страница с таблица за размери. Това са най- често срещаните страници, но можете да добавите всяка необходима.

За да достъпите страниците избирате от основното меню Страници и ви се зарежда списък с всички страници във вашият онлайн магазин.

От тук можете да добавяте нова, чрез натискане на бутона „Нова страница“, да редактирате съществуваща, да я прегледате или преместите в кошчето/изтриете.

Добавянето на страница е подобно на добавянето на продукт, но с дота по- малко полета. Тук основните полета са Заглавие на страницата и Текст към нея.

Изберете най- правилното точно и ясно заглавие за вашата страница. Не използвайте прекалено дълги и описателни заглавия.

Въведете съдържанието за страницата, то може да е не само текст, а също така и картинки, таблици, видеа и други. Не използвайте прекалено много различни шрифтове, цветове на текста или фон, които да объркат читателите ви.

От дясно имате отново опции за самата страница, като това да изберете родителска и тази страница да стане под-страница, добавяне на заглавна картинка и други.